Optimization and in vitro stability of legumin nanoparticles obtained by a coacervation method - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue International Journal of Pharmaceutics Année : 1995

Optimization and in vitro stability of legumin nanoparticles obtained by a coacervation method

J.M. Irache
  • Fonction : Auteur
L. Bergougnoux
  • Fonction : Auteur
I. Ezpeleta
  • Fonction : Auteur
A.M. Orecchioni
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02713676 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02713676 , version 1
  • PRODINRA : 120666

Citer

J.M. Irache, L. Bergougnoux, I. Ezpeleta, A.M. Orecchioni. Optimization and in vitro stability of legumin nanoparticles obtained by a coacervation method. International Journal of Pharmaceutics, 1995, 126, pp.103-109. ⟨hal-02713676⟩

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