Involvement of phenolic compounds in the resistance of grapevine callus to downy mildew (Plasmopara viticola) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue European Journal of Plant Pathology Année : 1995

Involvement of phenolic compounds in the resistance of grapevine callus to downy mildew (Plasmopara viticola)

G.H. Dai
  • Fonction : Auteur
C. Andary
  • Fonction : Auteur
L. Mondolot-Cosson
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02715007 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02715007 , version 1
  • PRODINRA : 120493

Citer

G.H. Dai, C. Andary, L. Mondolot-Cosson, D. Boubals. Involvement of phenolic compounds in the resistance of grapevine callus to downy mildew (Plasmopara viticola). European Journal of Plant Pathology, 1995, 101, pp.541-547. ⟨hal-02715007⟩

Collections

INRA INRAE
17 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More