The effect of soluble fibre content of beet pulp on the in vitro alpha-amylolysis of a semi-synthetic meal - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1990

The effect of soluble fibre content of beet pulp on the in vitro alpha-amylolysis of a semi-synthetic meal

Effet de la teneur en fibres solubles des pulpes de betterave sur l'alpha-amylolyse in vitro d'un repas semi-synthetique

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Dates et versions

hal-02715848 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02715848 , version 1
  • PRODINRA : 88912

Citer

C. Leclere, Christine Cherbut, Fabienne Guillon, Martine Champ. The effect of soluble fibre content of beet pulp on the in vitro alpha-amylolysis of a semi-synthetic meal. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1990, 10 (2), pp.309-315. ⟨hal-02715848⟩

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