Endogenous levels of abscisic acid and indole-3-acetic acid during in vitro rooting of wild cherry explants produced by micropropagation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Plant Growth Regulation Année : 1989

Endogenous levels of abscisic acid and indole-3-acetic acid during in vitro rooting of wild cherry explants produced by micropropagation

Niveau endogene d'acide abscissique et d'acide indole acetique-3 au cours de la phase rhizogenese in vitro de plants de merisiers produits par micropropagation

B. Sotta
  • Fonction : Auteur
Emile Miginiac
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02717339 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02717339 , version 1
  • PRODINRA : 89547

Citer

Philippe Label, B. Sotta, Emile Miginiac. Endogenous levels of abscisic acid and indole-3-acetic acid during in vitro rooting of wild cherry explants produced by micropropagation. Plant Growth Regulation, 1989, 8, pp.325-333. ⟨hal-02717339⟩

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