Effects of protein level, methionine supplementation and carbohydrate type of the diet on liver lipid and plasma free threonine contents in the lactating rat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Reproduction Nutrition Development Année : 1989

Effects of protein level, methionine supplementation and carbohydrate type of the diet on liver lipid and plasma free threonine contents in the lactating rat

Julie Leclerc
  • Fonction : Auteur
B. Chanussot
  • Fonction : Auteur
J.P. Poisson
  • Fonction : Auteur
Julien Belleville
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02719492 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02719492 , version 1
  • PRODINRA : 91179

Citer

Julie Leclerc, B. Chanussot, M.L. Miller, J.P. Poisson, Julien Belleville. Effects of protein level, methionine supplementation and carbohydrate type of the diet on liver lipid and plasma free threonine contents in the lactating rat. Reproduction Nutrition Development, 1989, 29, pp.269-276. ⟨hal-02719492⟩
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