Correlation between metabolic effects and in vitro digestibility (IVD) of pure starches according to different food processing - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Diabetologia Année : 1986

Correlation between metabolic effects and in vitro digestibility (IVD) of pure starches according to different food processing

A. Blayo
  • Fonction : Auteur
A.M. Fontvieille
  • Fonction : Auteur
G. Tchobroutsky
  • Fonction : Auteur
G. Slama
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02722709 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02722709 , version 1
  • PRODINRA : 86694

Citer

Frédéric Bornet, A. Blayo, A.M. Fontvieille, G. Tchobroutsky, Christiane Mercier, et al.. Correlation between metabolic effects and in vitro digestibility (IVD) of pure starches according to different food processing. Diabetologia, 1986, 29, pp.521. ⟨hal-02722709⟩

Collections

INRA INRAE
15 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More