Sensory impact of volatile phenols on red wine aroma : influence of carbonic maceration and time of storage - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1989

Sensory impact of volatile phenols on red wine aroma : influence of carbonic maceration and time of storage

Impact sensoriel des phenols volatils sur l'arome du vin rouge : influence de la maceration carbonique et du viellissement

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02722788 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02722788 , version 1
  • PRODINRA : 93872

Citer

P.X. Etiévant, S.N. Issanchou, S. Marie, Violette Ducruet, C. Flanzy. Sensory impact of volatile phenols on red wine aroma : influence of carbonic maceration and time of storage. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1989, 9 (1), pp.19-33. ⟨hal-02722788⟩
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