Comparison by multidimensionnal analysis of concentration of volatile compounds in fourteen frozen strawberry varieties - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1989

Comparison by multidimensionnal analysis of concentration of volatile compounds in fourteen frozen strawberry varieties

Comparaison par analyse multidimensionnelle des concentrations en composes volatils de quatorze varietes de fraises congelees

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02725808 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02725808 , version 1
  • PRODINRA : 93874

Citer

C. Douillard, E. Guichard. Comparison by multidimensionnal analysis of concentration of volatile compounds in fourteen frozen strawberry varieties. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1989, 9 (1), pp.53-76. ⟨hal-02725808⟩
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More