Organoleptic propoerties of dark chocolates investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-To-MS) and GC-olfactometry - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2018

Organoleptic propoerties of dark chocolates investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-To-MS) and GC-olfactometry

Sébastien Preys
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1047919
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02737607 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02737607 , version 1
  • PRODINRA : 442316

Citer

Zoé Deuscher, Isabelle Andriot, Karine Gourrat, Etienne Semon, Marie Repoux, et al.. Organoleptic propoerties of dark chocolates investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-To-MS) and GC-olfactometry. 15. Weurman Flavour Research Symposium, Sep 2017, Graz, Austria. 4 p. ⟨hal-02737607⟩
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