How PH and redox potential can modulate color expression of yellow-orange chromophores ? An analytical and electrochemical study in the colorful world of apple juices... - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2016

How PH and redox potential can modulate color expression of yellow-orange chromophores ? An analytical and electrochemical study in the colorful world of apple juices...

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hal-02740697 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02740697 , version 1
  • PRODINRA : 369331

Citer

Erell Le Deun, Patricia Courtel, Hélène Sotin, Milcard Faustin, Noémie Caël, et al.. How PH and redox potential can modulate color expression of yellow-orange chromophores ? An analytical and electrochemical study in the colorful world of apple juices.... 28. International Conference on Polyphenols - ICP 2016, polyphenol group society. AUT., Jul 2016, Vienna, Austria. ⟨hal-02740697⟩
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