A coupled numerical model for studying the thermal denaturation-aggregation of whey proteins - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2013

A coupled numerical model for studying the thermal denaturation-aggregation of whey proteins

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Plana-Fattori et al. (2013) (DREAM Project's International Conference - Nantes) (poster) (accepted version) (hal-02745528v1).pdf (403.31 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02745528 , version 1 (23-08-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02745528 , version 1
  • PRODINRA : 331627

Citer

Artemio Plana-Fattori, Aliénor Coutouly, Alain Riaublanc, Christophe Doursat, Denis Flick. A coupled numerical model for studying the thermal denaturation-aggregation of whey proteins. The DREAM Project International Conference From Model Foods to Food Models, Jun 2013, Nantes, France. University of Ljubijana, 108 p., 2013, From Model Foods to Food Models The DREAM Project International Conference. ⟨hal-02745528⟩
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