Influence of citric acid on thermoplastic wheat flour/poly(lactic acid) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2013

Influence of citric acid on thermoplastic wheat flour/poly(lactic acid)

Fichier principal
Vignette du fichier
DOC170614-17062014094255_1.pdf (82.63 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02746255 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02746255 , version 1
  • PRODINRA : 262949

Citer

Houssein Abdillahi, Elodie Chabrat, Antoine Rouilly, Luc Rigal. Influence of citric acid on thermoplastic wheat flour/poly(lactic acid). 9. International Conference on Renewable Resources and Bioreffineries, Jun 2013, Anvers, Belgium. 2013, 9. International Conference on Renewable Resources and Bioreffineries (RRB-9). ⟨hal-02746255⟩
13 Consultations
15 Téléchargements

Partager

More