The effects of a probiotic treatment of live food organisms on the larvae of Atlantic bluefin tuna, Thunnus thynnus : microbiological and immunological criteria - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

The effects of a probiotic treatment of live food organisms on the larvae of Atlantic bluefin tuna, Thunnus thynnus : microbiological and immunological criteria

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02750042 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02750042 , version 1
  • PRODINRA : 45615

Citer

D. Covès, B. de Vogue, Elizabeth Desbruyères, B. Dhormes, Julie Fievet, et al.. The effects of a probiotic treatment of live food organisms on the larvae of Atlantic bluefin tuna, Thunnus thynnus : microbiological and immunological criteria. Aquaculture Europe 11. Mediterranean Aquaculture 2020, Oct 2011, Rhodes, Greece. ⟨hal-02750042⟩
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