Increasing pea or fababean N 2 fixation by intercropping with durum wheat to improve the cereal grain protein concentration - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2010

Increasing pea or fababean N 2 fixation by intercropping with durum wheat to improve the cereal grain protein concentration

Fichier principal
Vignette du fichier
2010_Bedoussac_Econfgrainleg_1.pdf (1.11 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-02751025 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02751025 , version 1
  • PRODINRA : 258201

Citer

Laurent Bedoussac, Eric E. Justes. Increasing pea or fababean N 2 fixation by intercropping with durum wheat to improve the cereal grain protein concentration. 5. International Food Legumes Research Conference (IFLRC V) and 7. European Conference on Grain Legumes (AEPVII), Apr 2010, Antalya, Turkey. ⟨hal-02751025⟩
18 Consultations
1 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More