The effects of fructo-oligosaccharides or whole wheat on the digestive bacterial community of broiler chickens using fingerprint methods - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2008

The effects of fructo-oligosaccharides or whole wheat on the digestive bacterial community of broiler chickens using fingerprint methods

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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02753393 , version 1 (04-10-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02753393 , version 1
  • PRODINRA : 23270

Citer

Irène Gabriel, C. Pissavin, Jeanne Williams, Serge Mallet, V. Beven, et al.. The effects of fructo-oligosaccharides or whole wheat on the digestive bacterial community of broiler chickens using fingerprint methods. 6. INRA-RRI Symposium Gut Microbiome. Functionality, Interaction with Host and Impact on the Environment, Jun 2008, Clermont-Ferrand, France. INRA, 2008, 6. INRA-RRI Symposium Gut Microbiome. ⟨hal-02753393⟩
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