Identification and functional characterization of a bHLH transcription factor involved in fleshy fruit ripening - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2009

Identification and functional characterization of a bHLH transcription factor involved in fleshy fruit ripening

Fichier principal
Vignette du fichier
COST858bookofabstract(1)_1.pdf (3.33 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-02757634 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02757634 , version 1
  • PRODINRA : 218926

Citer

Philippe Nicolas, Fatma Lecourieux, David Lecourieux, Serge Delrot. Identification and functional characterization of a bHLH transcription factor involved in fleshy fruit ripening. COST 858 - Final meeting, Oct 2009, Bordeaux, France. 117 p. ⟨hal-02757634⟩

Collections

INRA INRAE
4 Consultations
5 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More