HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Effet de différentes teneurs en oméga 3 du régime sur la qualité nutritionnelle de la viande de porc

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02760038
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, June 4, 2020 - 4:51:16 AM
Last modification on : Friday, August 20, 2021 - 9:36:02 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02760038, version 1
  • PRODINRA : 69993

Collections

Citation

Aurélie Wilfart, S. Ferreira, A. Mounier, Jacques Mourot. Effet de différentes teneurs en oméga 3 du régime sur la qualité nutritionnelle de la viande de porc. 1. Congrès de la Société Française de Nutrition, Nov 2003, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02760038⟩

Share

Metrics

Record views

3