Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Effects of replacement of fish oil by vegetable oils on lipid composition and oxidative stress indices in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) muscle

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02760066
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : jeudi 4 juin 2020 - 04:52:21
Dernière modification le : vendredi 24 juillet 2020 - 14:06:03

Identifiants

  • HAL Id : hal-02760066, version 1
  • PRODINRA : 439596

Collections

Citation

Stephanie Fontagne-Dicharry, Geneviève Corraze, Laurence Larroquet, Sadasivam J. Kaushik. Effects of replacement of fish oil by vegetable oils on lipid composition and oxidative stress indices in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) muscle. 25.World Congress and Exhibition of the International Society for Fat Research (ISF), Oct 2003, Bordeaux, France. 71 p. ⟨hal-02760066⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

3