Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Effects of temperature and retention time of ovulated eggs on the quality of embryos and on the occurrence of triploid fry in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss.

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02763583
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : jeudi 4 juin 2020 - 07:17:09
Dernière modification le : vendredi 12 juin 2020 - 10:43:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02763583, version 1
  • PRODINRA : 55956

Collections

Citation

S. Aegerter, Bernard Jalabert. Effects of temperature and retention time of ovulated eggs on the quality of embryos and on the occurrence of triploid fry in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss.. 3. Fish and shellfish larviculture symposium, Sep 2001, Gent, Belgium. ⟨hal-02763583⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

3