The implications of terroir for development of Botrytis cinerea into grey rot or noble rot on grapes of Vitis vinifera L. cv. chenin blanc - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2004

The implications of terroir for development of Botrytis cinerea into grey rot or noble rot on grapes of Vitis vinifera L. cv. chenin blanc

V. Carey
  • Fonction : Auteur
Yves Cadot
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 735437
  • IdHAL : y-cadot
W.J. Conradie
  • Fonction : Auteur
A. Vermeulen
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02764379 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02764379 , version 1
  • PRODINRA : 75577

Citer

V. Carey, Gérard Barbeau, Yves Cadot, W.J. Conradie, A. Vermeulen. The implications of terroir for development of Botrytis cinerea into grey rot or noble rot on grapes of Vitis vinifera L. cv. chenin blanc. OIV World Congress 2004, Jul 2004, Vienna, Austria. ⟨hal-02764379⟩

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