Flesh quality in seawater reared brown trout (Salmo trutta) as affected by dietary fat levels and pre-harvest starvation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2000

Flesh quality in seawater reared brown trout (Salmo trutta) as affected by dietary fat levels and pre-harvest starvation

Christelle Regost
  • Fonction : Auteur
J. Arzel
  • Fonction : Auteur
M. Cardinal
  • Fonction : Auteur
Michel Laroche
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02765069 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02765069 , version 1
  • PRODINRA : 53569

Citer

Christelle Regost, J. Arzel, M. Cardinal, Michel Laroche, Sadasivam S. Kaushik. Flesh quality in seawater reared brown trout (Salmo trutta) as affected by dietary fat levels and pre-harvest starvation. Int. conf. on farmed fish quality, Apr 1999, Bristol, United Kingdom. ⟨hal-02765069⟩

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