Effects of dietary fat levels on chemical composition and flesh quality : comparison between brown trout (Salmo trutta) and turbot (Psetta maxima) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2000

Effects of dietary fat levels on chemical composition and flesh quality : comparison between brown trout (Salmo trutta) and turbot (Psetta maxima)

Christelle Regost
  • Fonction : Auteur
J. Arzel
  • Fonction : Auteur
J. Robin
M. Cardinal
  • Fonction : Auteur
Michel Laroche
  • Fonction : Auteur
S.J. Kaushik
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02767327 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02767327 , version 1
  • PRODINRA : 53501

Citer

Christelle Regost, J. Arzel, J. Robin, M. Cardinal, Michel Laroche, et al.. Effects of dietary fat levels on chemical composition and flesh quality : comparison between brown trout (Salmo trutta) and turbot (Psetta maxima). Int. Conference AQUA'2000, May 2000, Nice, France. ⟨hal-02767327⟩

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