Effect of phenolic and carotenoid composition on enzymatic oxidation of apricots - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1996

Effect of phenolic and carotenoid composition on enzymatic oxidation of apricots

M. Radi
  • Fonction : Auteur
M. Bellaji
  • Fonction : Auteur
M. Mahrouz
  • Fonction : Auteur
Abderrahim Jaouad
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02767808 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02767808 , version 1
  • PRODINRA : 124211

Citer

M. Radi, M. Bellaji, M. Mahrouz, Abderrahim Jaouad, M. Tacchini, et al.. Effect of phenolic and carotenoid composition on enzymatic oxidation of apricots. 18. International Conferences on Polyphenols, Jul 1996, Bordeaux, France. ⟨hal-02767808⟩
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