Improvement of malting barley for key-enzyme traits: mapping of quantitative trait loci(QTL) for beta- glucanase, limit-dextrinase and alpha-amylase activities - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1996

Improvement of malting barley for key-enzyme traits: mapping of quantitative trait loci(QTL) for beta- glucanase, limit-dextrinase and alpha-amylase activities

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02768145 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02768145 , version 1
  • PRODINRA : 126495

Citer

S. Zwickert-Menteur, L. Jestin. Improvement of malting barley for key-enzyme traits: mapping of quantitative trait loci(QTL) for beta- glucanase, limit-dextrinase and alpha-amylase activities. Congrès international du Centenaire de l'Ecole de Brasserie, Oct 1996, Nancy, France. ⟨hal-02768145⟩

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