Study of the flavour and of flavour precursors in cured cooked ham. Relation between flavour and composition - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2000

Study of the flavour and of flavour precursors in cured cooked ham. Relation between flavour and composition

A.S. Guillard
  • Fonction : Auteur
Florence Blon
  • Fonction : Auteur
J.L. Vendeuvre
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02771802 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02771802 , version 1
  • PRODINRA : 73784

Citer

A.S. Guillard, Florence Blon, J.L. Vendeuvre, Catherine Vergoignan, Christian Salles. Study of the flavour and of flavour precursors in cured cooked ham. Relation between flavour and composition. 9. Weurman flavour research symposium, Jun 1999, Freising, Germany. ⟨hal-02771802⟩
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