Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Changes in the molecular species of phosphatidyl ethanolamine and phosphatidyl choline of turkey pectoralis muscle during cooking and subsequent refrigerated storage

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02774473
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : jeudi 4 juin 2020 - 14:02:15
Dernière modification le : vendredi 12 juin 2020 - 10:43:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02774473, version 1
  • PRODINRA : 119961

Collections

Citation

E. Ngah, Claude Genot, Anne Meynier, Gilles Gandemer. Changes in the molecular species of phosphatidyl ethanolamine and phosphatidyl choline of turkey pectoralis muscle during cooking and subsequent refrigerated storage. 4. International Congress, Aug 1995, San Antonio, United States. ⟨hal-02774473⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

3