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Communication Dans Un Congrès Année : 1991

Effects of age and dietary 18-3 omega-6 and 18-4 omega-3 on the delta 6-desaturations in rat liver microsomes

J.P. Blond
  • Fonction : Auteur
L. Ulmann
C. Maniongui
  • Fonction : Auteur
J. Bezard
  • Fonction : Auteur
J.P. Poisson
  • Fonction : Auteur

Mots clés

RAT
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02775576 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02775576 , version 1
  • PRODINRA : 94337

Citer

J.P. Blond, Philippe Guesnet, L. Ulmann, C. Maniongui, J. Bezard, et al.. Effects of age and dietary 18-3 omega-6 and 18-4 omega-3 on the delta 6-desaturations in rat liver microsomes. 2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids, Mar 1990, Washington DC, United States. ⟨hal-02775576⟩

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