Tenderization, calpain/calpastatin activities and osmolality of 6 different beef muscles - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1992

Tenderization, calpain/calpastatin activities and osmolality of 6 different beef muscles

G.H. Geesink
  • Fonction : Auteur
Caroline Tassy
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205978
  • IdHAL : ctassy
F.J.M. Smulders
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02775780 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02775780 , version 1
  • PRODINRA : 124627

Citer

G.H. Geesink, Ahmed Ouali, Caroline Tassy, F.J.M. Smulders. Tenderization, calpain/calpastatin activities and osmolality of 6 different beef muscles. 38. International Congress of the Meat Science and Technology, Aug 1992, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02775780⟩

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