Lactic bacteria combined with high pressure for a sustainable stabilization process of refrigerated meat products
Monique Zagorec
(1)
,
Mihanta Ramaroson
,
Gwendoline Coeuret
(2, 3)
,
Valérie Anthoine
(1)
,
Nicolas Moriceau
(1)
,
Sandrine Reze
(1)
,
Albert Rossero
(1)
,
Marie-Christine Champomier-Verges
(2, 3)
,
Sandrine Guillou
(1)
,
Stephane Chaillou
(2, 3)
Mihanta Ramaroson
- Fonction : Collaborateur
Gwendoline Coeuret
- Fonction : Collaborateur
- PersonId : 1205828
Marie-Christine Champomier-Verges
- Fonction : Collaborateur
- PersonId : 737182
- IdHAL : marie-christine-champomier-verges
- ORCID : 0000-0001-7320-538X
- IdRef : 074225669
Sandrine Guillou
- Fonction : Collaborateur
- PersonId : 740001
- IdHAL : sandrine-guillou
- ORCID : 0000-0002-0607-9229
- IdRef : 060815256
Stephane Chaillou
- Fonction : Auteur
- PersonId : 749133
- IdHAL : stephane-chaillou
- ORCID : 0000-0003-2229-0697