Characterisation of spoilage microflora in Rose flower and Orange Blossom hydrosols. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Access content directly
Conference Poster Year : 2014

Characterisation of spoilage microflora in Rose flower and Orange Blossom hydrosols.

Fichier principal
Vignette du fichier
2014_Abstract_Labadie_FoodMicro2014_1.pdf (41.75 Ko) Télécharger le fichier
2014_Abstract_Labadie_FoodMicro2014_2.docx (16.01 Ko) Télécharger le fichier
Origin Files produced by the author(s)
Origin Files produced by the author(s)

Dates and versions

hal-02792745 , version 1 (05-06-2020)

Identifiers

  • HAL Id : hal-02792745 , version 1
  • PRODINRA : 334621

Cite

Cécile Labadie, Christian Ginies, Frederic F. Carlin, Catherine M.G.C. Renard. Characterisation of spoilage microflora in Rose flower and Orange Blossom hydrosols.. FoodMicro 2014, Sep 2014, Nantes, France. 2014. ⟨hal-02792745⟩
6 View
34 Download

Share

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More