How healthy is a food product? Neural bases of the use of nutritional information - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2015

How healthy is a food product? Neural bases of the use of nutritional information

Fichier principal
Vignette du fichier
PosterSBDM-Paris-May2015_1.pdf (1.14 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02794162 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02794162 , version 1
  • PRODINRA : 436108

Citer

Marie Prevost, Pascal Hot, Laurent Muller, Bernard Ruffieux, Paolo Crosetto, et al.. How healthy is a food product? Neural bases of the use of nutritional information. Symposium on Biology of Decision-Making - SBDM 2015, May 2015, Paris, France. 2015. ⟨hal-02794162⟩
24 Consultations
18 Téléchargements

Partager

More