Egg ovalbumins revisited: investigating the specificities of ovalbumin, ovalbumin-related protein X and ovalbumin-related protein Y - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

Egg ovalbumins revisited: investigating the specificities of ovalbumin, ovalbumin-related protein X and ovalbumin-related protein Y

Mots clés

egg
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02800219 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02800219 , version 1
  • PRODINRA : 305699

Citer

Sophie Réhault-Godbert, Mylène da Silva, Stéphane Beauclercq, Grégoire Harichaux, Valérie Labas, et al.. Egg ovalbumins revisited: investigating the specificities of ovalbumin, ovalbumin-related protein X and ovalbumin-related protein Y. Congres Eggmeat, May 2015, Nantes, France. ⟨hal-02800219⟩
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