An in vivo study of potential agents underlying the promotion by red meat: demonstration of the ajorrole of heme and lipid peroxidation in two animal models of carcinogenesis
N.M. Bastide
,
Fatima Chenni
(1)
,
Marc Audebert
(2)
,
Raphaëlle L. Santarelli
(1)
,
Sylviane Taché
(1)
,
Mélanie Baradat
,
Isabelle Jouanin
(3)
,
Françoise Guéraud
(4)
,
D. Hobbs
,
D. Kunhle
,
Denis E. Corpet
(1)
,
Fabrice H.F. Pierre
(4)
N.M. Bastide
- Fonction : Auteur
Marc Audebert
- Fonction : Auteur
- PersonId : 746476
- IdHAL : marc-audebert
- ORCID : 0000-0001-7898-6912
- IdRef : 073330434
Mélanie Baradat
- Fonction : Auteur
Isabelle Jouanin
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1284981
- IdHAL : isabelle-jouanin
- ORCID : 0000-0002-2344-1840
Françoise Guéraud
- Fonction : Auteur
- PersonId : 736210
- IdHAL : francoise-gueraud
- ORCID : 0000-0001-5455-1244
- IdRef : 088015912
D. Hobbs
- Fonction : Auteur
D. Kunhle
- Fonction : Auteur
Fabrice H.F. Pierre
- Fonction : Auteur
- PersonId : 746525
- IdHAL : fpierreinrae
- ORCID : 0000-0001-6106-8146
- IdRef : 029584574