An <em>in vivo</em> study of potential agents underlying the promotion by red meat: demonstration of the ajorrole of heme and lipid peroxidation in two animal models of carcinogenesis - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

An in vivo study of potential agents underlying the promotion by red meat: demonstration of the ajorrole of heme and lipid peroxidation in two animal models of carcinogenesis

N.M. Bastide
  • Fonction : Auteur
Fatima Chenni
  • Fonction : Auteur
Marc Audebert
Raphaëlle L. Santarelli
  • Fonction : Auteur
Sylviane Taché
  • Fonction : Auteur
Mélanie Baradat
  • Fonction : Auteur
Isabelle Jouanin
D. Hobbs
  • Fonction : Auteur
D. Kunhle
  • Fonction : Auteur
Denis E. Corpet
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02804947 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02804947 , version 1
  • PRODINRA : 183374

Citer

N.M. Bastide, Fatima Chenni, Marc Audebert, Raphaëlle L. Santarelli, Sylviane Taché, et al.. An in vivo study of potential agents underlying the promotion by red meat: demonstration of the ajorrole of heme and lipid peroxidation in two animal models of carcinogenesis. 4th Health Food Symposium, Jul 2012, Toulouse, France. ⟨hal-02804947⟩
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