Effect of hen age, moult, laying environment and egg storage on egg quality - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Chapitre D'ouvrage Année : 2011

Effect of hen age, moult, laying environment and egg storage on egg quality

Angélique Travel
  • Fonction : Auteur
M. Bain
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02806690 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02806690 , version 1
  • PRODINRA : 46450

Citer

Angélique Travel, Yves Y. Nys, M. Bain. Effect of hen age, moult, laying environment and egg storage on egg quality. Improving the safety and quality of eggs and egg products. Vol.1 Egg chemistry, production and consumption, 213, Woodhead Publishing Ltd, 2011, Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, 978-1-84569-754-9. ⟨hal-02806690⟩
15 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More