The sensory drivers of wine quality and the sensoactive chemicals behind it: a sensometabolomic approach
María-Pilar Sáenz-Navajas
(1)
,
José Miguel Avizcuri
(2)
,
Jordi Ballester
(3, 4)
,
Purificación Fernández-Zurbano
(2)
,
Vicente Ferreira
(5)
,
Dominique Peyron
(3, 6)
,
Dominique Valentin
(3, 6)
1
INRA -
Institut National de la Recherche Agronomique
2 UR - Universidad de La Rioja
3 CSGA - Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation [Dijon]
4 IUVV Jules Guyot - Institut Universitaire de la Vigne et du Vin "Jules Guyot"
5 Aragón Institute of Engineering Research (I3A)
6 AgroSup Dijon - Institut National Supérieur des Sciences Agronomiques, de l'Alimentation et de l'Environnement
2 UR - Universidad de La Rioja
3 CSGA - Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation [Dijon]
4 IUVV Jules Guyot - Institut Universitaire de la Vigne et du Vin "Jules Guyot"
5 Aragón Institute of Engineering Research (I3A)
6 AgroSup Dijon - Institut National Supérieur des Sciences Agronomiques, de l'Alimentation et de l'Environnement
Jordi Ballester
- Fonction : Auteur
- PersonId : 766513
- IdHAL : jordi-ballester-perez
- ORCID : 0000-0003-3098-4453
Dominique Valentin
- Fonction : Auteur
- PersonId : 175823
- IdHAL : dominique-valentin
- ORCID : 0000-0003-0243-7970
- IdRef : 090168828