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Persistence and survival of Campylobacter in turkey and poultry meat after chilling process at slaughterhouse and after refrigerated or frozen storage

Keywords : CAMPYLOBACTER; POULTRY
Type de document :
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Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02821298
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : samedi 6 juin 2020 - 19:07:23
Dernière modification le : vendredi 12 juin 2020 - 10:43:26

Fichier

36255_20100415032224196_1.pdf
Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Identifiants

  • HAL Id : hal-02821298, version 1
  • PRODINRA : 36255

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Citation

Marie-Hélène Desmonts, Danièle Sohier, Souad Christieans, Francis Dupond, Gwennola Ermel, et al.. Persistence and survival of Campylobacter in turkey and poultry meat after chilling process at slaughterhouse and after refrigerated or frozen storage. 2008, 2008. ⟨hal-02821298⟩

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