Comparison between two protocols to assess dynamics of liking of flavoured waters - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2009

Comparison between two protocols to assess dynamics of liking of flavoured waters

Karen Muller
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 963613
  • IdRef : 199184690
Nathalie Martin
  • Fonction : Auteur
Michel Rogeaux
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02821663 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02821663 , version 1
  • PRODINRA : 172501

Citer

Karen Muller, Nathalie Martin, Claire Chabanet, Michel Rogeaux, Sylvie Issanchou. Comparison between two protocols to assess dynamics of liking of flavoured waters. 8. Pangborn sensory science symposium, Jul 2009, Florence, Italy. , 1 p., 2009. ⟨hal-02821663⟩
6 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More