Effects of dietary conjugated linoleic acid (CLA) on growth, carcass characteristics and meat quality of heavy pigs - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2001

Effects of dietary conjugated linoleic acid (CLA) on growth, carcass characteristics and meat quality of heavy pigs

C. Corino
  • Fonction : Auteur
V. Bontempo
  • Fonction : Auteur
S. Magni
  • Fonction : Auteur
G. Pastorelli
  • Fonction : Auteur
Rubiana Rossi
  • Fonction : Auteur
D. Sciannimanico
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02829270 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02829270 , version 1
  • PRODINRA : 158794

Citer

C. Corino, V. Bontempo, S. Magni, G. Pastorelli, Rubiana Rossi, et al.. Effects of dietary conjugated linoleic acid (CLA) on growth, carcass characteristics and meat quality of heavy pigs. 54. Annual reciprocal meat conference, Jul 2001, Indianapolis, United States. ⟨hal-02829270⟩

Collections

INRA INRAE
1 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More