Effects of the IGF2 gene region and the HAL locus on body composition and meat quality in a F2 Piétrain x Large White population - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2003

Effects of the IGF2 gene region and the HAL locus on body composition and meat quality in a F2 Piétrain x Large White population

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02830528 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02830528 , version 1
  • PRODINRA : 2866

Citer

Marie-Pierre Sanchez, Juliette Riquet, Katia K. Feve, Hélène Gilbert, Pascale P. Le Roy, et al.. Effects of the IGF2 gene region and the HAL locus on body composition and meat quality in a F2 Piétrain x Large White population. 54nd Annual Meeting of the European Association for Animal Production, Commission on Animal Genetics, 2003, Rome, pp.Inconnu. ⟨hal-02830528⟩
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