Selection on the technological quality of the meat in poultry. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2002

Selection on the technological quality of the meat in poultry.

Elisabeth Le Bihan-Duval
Cécile Berri
Elisabeth Baéza
Michel Jacques M.J. Duclos
Hervé Rémignon
G. Le Pottier
  • Fonction : Auteur
J. Bentley
  • Fonction : Auteur
Xavier Fernandez

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02833819 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02833819 , version 1
  • PRODINRA : 7022

Citer

Elisabeth Le Bihan-Duval, Cécile Berri, Elisabeth Baéza, Michel Jacques M.J. Duclos, Véronique Santé-Lhoutellier, et al.. Selection on the technological quality of the meat in poultry.. 7th World Congress on Genetics Applied to Livestock Production, 2002, Montpellier, France. pp.Inconnu. ⟨hal-02833819⟩

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