Genetic polymorphisms of goat and sheep milk proteins: allelic frequencies and relationships with dairy traits and cheese-making properties of milk - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Proceedings/Recueil Des Communications Année : 1994

Genetic polymorphisms of goat and sheep milk proteins: allelic frequencies and relationships with dairy traits and cheese-making properties of milk

R. Rubino
  • Fonction : Auteur
G. Piredda
  • Fonction : Auteur
A. Fraghy
  • Fonction : Auteur
S. Sanna
  • Fonction : Auteur
L. Chianese
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02848485 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02848485 , version 1
  • PRODINRA : 113432

Citer

E. Barbieri, Eduardo Manfredi, R. Rubino, G. Piredda, A. Fraghy, et al.. Genetic polymorphisms of goat and sheep milk proteins: allelic frequencies and relationships with dairy traits and cheese-making properties of milk. 29. Biennial session of ICAR, Jul 1994, Ottawa, Canada. n.p., 1994. ⟨hal-02848485⟩
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