Effect of drying conditions and of blanching on drying kinetics and color of mint (Mentha spicata Huds.) and basil (Ocimum basilicum) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Chapitre D'ouvrage Année : 1992

Effect of drying conditions and of blanching on drying kinetics and color of mint (Mentha spicata Huds.) and basil (Ocimum basilicum)

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02849437 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02849437 , version 1
  • PRODINRA : 112789

Citer

Thales Lima Rocha, André Lebert, C. Marty-Audouin. Effect of drying conditions and of blanching on drying kinetics and color of mint (Mentha spicata Huds.) and basil (Ocimum basilicum). Drying 92, Elsevier, 1992. ⟨hal-02849437⟩
14 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More