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Chapitre D'ouvrage Année : 1990

The significance of the magnesium to manganese ratio in plant tissues for growth and alleviation of manganese toxicity in tomato (Lycopersicon esculentum) and wheat (Triticum aestivum) plants

Jacques Le Bot
M.J. Goss
  • Fonction : Auteur
Maria Otilia Carvalho
  • Fonction : Auteur
M.L. van Beusichem
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02850164 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02850164 , version 1
  • PRODINRA : 95447

Citer

Jacques Le Bot, M.J. Goss, Maria Otilia Carvalho, M.L. van Beusichem. The significance of the magnesium to manganese ratio in plant tissues for growth and alleviation of manganese toxicity in tomato (Lycopersicon esculentum) and wheat (Triticum aestivum) plants. Plant nutrition. Physiology and applications, Kluwer, 1990. ⟨hal-02850164⟩

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