Effect of increasing level of brewers grains in diets of rabbits on carcass quality and economic efficiency - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2020

Effect of increasing level of brewers grains in diets of rabbits on carcass quality and economic efficiency

Fichier principal
Vignette du fichier
2018ISNH(dreche=Cherifi)poster(abstr.p522).pdf (925.1 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02880913 , version 1 (25-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02880913 , version 1

Citer

Zakia Harouz-Cherifi, Si Ammar Kadi, Azeddine Mouhous, Mokrane Berchiche, Thierry Gidenne. Effect of increasing level of brewers grains in diets of rabbits on carcass quality and economic efficiency. 10th International Symposium on the Nutrition of Herbivores, Jun 2020, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02880913⟩
15 Consultations
4 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More