Variations of N-acetylation level of peptidoglycan do not influence persistence of Lactococcus lactis in the gastrointestinal tract - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 2010

Variations of N-acetylation level of peptidoglycan do not influence persistence of Lactococcus lactis in the gastrointestinal tract

Dates et versions

hal-02922800 , version 1 (26-08-2020)

Identifiants

Citer

Laurie Watterlot, Mickael Meyrand, Nicolas Gaide, Pascale P. Kharrat, Sebastien Blugeon, et al.. Variations of N-acetylation level of peptidoglycan do not influence persistence of Lactococcus lactis in the gastrointestinal tract. International Journal of Food Microbiology, 2010, 144 (1), pp.29-34. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2010.08.017⟩. ⟨hal-02922800⟩
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