Consequences of elevated temperatures during ripening on the biosynthesis of monoterpenols in grape berries - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Proceedings/Recueil Des Communications Année : 2016

Consequences of elevated temperatures during ripening on the biosynthesis of monoterpenols in grape berries

Eric Duchêne
G. Butterlin
  • Fonction : Auteur
P. Claudel
  • Fonction : Auteur
N. Jaegli
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02947457 , version 1 (24-09-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02947457 , version 1
  • PRODINRA : 475048

Citer

Eric Duchêne, G. Butterlin, P. Claudel, N. Jaegli. Consequences of elevated temperatures during ripening on the biosynthesis of monoterpenols in grape berries. Sustainable grape and wine production in the context of climate change – Climwine2016, 2016, Bordeaux, France, 10-13 April 2016, , 2016. ⟨hal-02947457⟩
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