Comparison of the nutritional composition and the concentrations of various contaminants in branded and private label yogurts - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Food Composition and Analysis Année : 2015

Comparison of the nutritional composition and the concentrations of various contaminants in branded and private label yogurts

G. Perelló
  • Fonction : Auteur
M. Nadal
  • Fonction : Auteur
J.L. Domingo
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02947573 , version 1 (24-09-2020)

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Citer

Germán Cano-Sancho, G. Perelló, M. Nadal, J.L. Domingo. Comparison of the nutritional composition and the concentrations of various contaminants in branded and private label yogurts. Journal of Food Composition and Analysis, 2015, 42, pp.71-77. ⟨10.1016/j.jfca.2015.03.008⟩. ⟨hal-02947573⟩
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