Consumers’ health risk–benefit perception of seafood and attitude toward the marine environment: Insights from five European countries - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Environmental Research Année : 2015

Consumers’ health risk–benefit perception of seafood and attitude toward the marine environment: Insights from five European countries

Silke Jacobs
  • Fonction : Auteur
Isabelle Sioen
  • Fonction : Auteur
Zuzanna Pieniak
  • Fonction : Auteur
Stefaan de Henauw
  • Fonction : Auteur
Ana Luísa Maulvault
  • Fonction : Auteur
Marieke Reuver
  • Fonction : Auteur
Gabriella Fait
  • Fonction : Auteur
Wim Verbeke
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02947595 , version 1 (24-09-2020)

Identifiants

Citer

Silke Jacobs, Isabelle Sioen, Zuzanna Pieniak, Stefaan de Henauw, Ana Luísa Maulvault, et al.. Consumers’ health risk–benefit perception of seafood and attitude toward the marine environment: Insights from five European countries. Environmental Research, 2015, 143, pp.11-19. ⟨10.1016/j.envres.2015.02.029⟩. ⟨hal-02947595⟩
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