Survey of patulin occurrence in apple juice and apple products in Catalonia, Spain, and an estimate of dietary intake - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Additives and Contaminants: Part B Année : 2009

Survey of patulin occurrence in apple juice and apple products in Catalonia, Spain, and an estimate of dietary intake

S. Marin
  • Fonction : Auteur
A.J. Ramos
  • Fonction : Auteur
V. Sanchis
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02947661 , version 1 (24-09-2020)

Identifiants

Citer

Germán Cano-Sancho, S. Marin, A.J. Ramos, V. Sanchis. Survey of patulin occurrence in apple juice and apple products in Catalonia, Spain, and an estimate of dietary intake. Food Additives and Contaminants: Part B, 2009, 2 (1), pp.59-65. ⟨10.1080/02652030902897747⟩. ⟨hal-02947661⟩
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