Inhibiting factors produced by lactic acid bacteria. 1. Oxygen metabolites and catabolism end-products - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 1991

Inhibiting factors produced by lactic acid bacteria. 1. Oxygen metabolites and catabolism end-products

J. Piard
M. Desmazeaud
  • Fonction : Auteur

Domaines

Bactériologie

Dates et versions

hal-03031734 , version 1 (30-11-2020)

Identifiants

Citer

J. Piard, M. Desmazeaud. Inhibiting factors produced by lactic acid bacteria. 1. Oxygen metabolites and catabolism end-products. Le Lait, 1991, 71 (5), pp.525-541. ⟨10.1051/lait:1991541⟩. ⟨hal-03031734⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More